Babysalmesang

Babysalmesang i Hellig Kors Kirke - Nørrebro

 

Vi starter nye hold op den 8. april 2024 ved Therese Fabricius

 

Hold 1 kl. 10:00 - for børn  2-7 mdr. - Tilmeld her til hold 1

 

Hold 2 kl. 11:15 - for børn 8-12 mdr. - Tilmeld her til hold 2

 

Deltagergebyr: 310 kr. for 8 gange

 

Spørgsmål besvares løbende på mail: hv@km.dk

Efter hver salmesang serveres der kaffe, te og croissanter som ramme for en hyggelig stund sammen med de andre deltagere på holdet.

 

Hvad er Babysalmesang:

Babysalmesang er en stund med nærvær og ro. En stund hvor du og dit barn (eller barnebarn) kan kigge hinanden dybt i øjnene, grine sammen og føle, at der er tid til fordybelse og ømhed.
Børn elsker at blive sunget for! Lige så, elsker det at blive vugget, at blive set og at indgå i fællesskab med andre børn. Nogle voksne synes måske, det er pinligt at synge eller fjollet at sidde med et rasleæg - men barnet elsker det, og dit barn synes, at netop din sangstemme er den smukkeste i verden!
Ud over den umiddelbare glæde ved sang og musik, er babysalmesang et enestående værktøj til udvikling af barnets sanseapparat, kropsfornemmelse og sprog.
Der sker et rent sansebombardement, når barnet hører sang, ser fagter - og senere selv udfører dem - ryster et rasleæg, klapper i hænderne, tramper i gulvet, danser på tæerne. Kirkens rum, skaber den perfekte ramme. Her er højt til loftet, stor akustik og flotte lysekroner - det hele er med til at styrke både voksnes og børns opmærksomhed omkring sangen.
Den danske salmebog indeholder nogle af vores smukkeste melodier og tekster. Her får I et repertoire, som I vil kunne vende tilbage til hele livet. Mariehønen Evigglad - omend det er en skøn sang - går hurtigt “af mode”. Men når børnene er ved at være for store til at lave fagter, kan I i stedet for tale om salmernes betydning. Salmedigtene indeholder stor poesi og kan udforskes hele livet.

Spørgsmål besvares løbende af Heidi Veicherts på mail: hv@km.dk