Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Gør som Nettolager: støt Stressfri have og Nødherberget i Hellig Kors Kirke

Gør som Nettolager: støt Stressfri have og Nødherberget i Hellig Kors Kirke
Udgivet af Heidi Veicherts, man d. 11. jul 2022, kl. 16:47
AKTUELT

"Nettolager støtter Nødherberget i Hellig Kors Kirke fordi, vi gerne vil være med til at støtte op om et godt projekt, der giver omsorg til mennesker som intet har og som virkelig rykker noget - hvem ville ikke ønske sig en tryg og rolig nats søvn"

Citat: Kaj Jensen, direktør i Nettolager


Støt Nødherberget i Hellig Kors Kirke via mobilepay på nummer 83771 eller ved større beløb kontakt Heidi Veicherts på hv@km.dk eller 27585240


Om Nødherberget:

Nødherberget for hjemløse i Hellig Kors Kirke er et projekt, hvor vi 6 nætter om ugen tilbyder 40 hjemløse en soveplads i kirkerummet. Hellig Kors Kirke søger midler til udførelse af dette meningsfulde arbejde i vintersæsonen 2022.

Hjemløshed er et fortsat stigende problem i Danmark og derfor har Hellig Kors Kirke på Nørrebro i København de sidste seks vintersæsoner skabt rum og (natte)ro for byens udsatte hjemløse i form af et velgørende projekt, der tilbyder et gratis og bemandet overnatningstilbud i kirkerummet således, at de hjemløse er udhvilede nok til at kunne klare sig igennem dagens strabadser.

Vores formål med Nødherberget for Hjemløse er at skabe et trygt, varmt og bemandet overnatningstilbud for gadens mest udsatte hjemløse i vintermånederne fra 1. oktober til 31. marts. Igennem en god nats søvn, kan sårbare hjemløse få energi til at møde gadens hårde vilkår for endnu en dag. Vi opfatter denne form for diakoni som næstekærlig og meget vigtig fordi, der er et udækket behov for hjælp til hjemløse. Vi møder mennesker som systemet ellers ikke møder og vi kan sende dem videre til Kirkens Korshærs hjælpeorganisationer, som kan yde den hjælp de mangler på deres videre færd gennem livet.


Støt via mobilepay nummer 83771 eller ved større beløb kontakt Heidi Veicherts på hv@km.dk

Vi takker for al den støtte vi kan få.